Chaminda Liyanage najpoznatiji je kulinarski chef južnoazijske otočne države Šri Lanke koji je dugi niz godina osvajao brojne zlatne medalje i priznanja kao najbolji kuhar u toj državi, a od 10. lipnja nalazi se u Hrvatskoj gdje je došao podučavati osoblje Curry Bowla – jedinog Šri Lankanskog restorana u našoj zemlji – brojnim tajnama koje skriva kuhinja te zemlje.
Tako je u utorak u kulinarskom studiju Majstor kuhar u kojem se inače održavaju tematski tečajevi kulinarstva te radionice i prezentacije popraćene raznim degustacijama održao kulinarski show na kojem je pripremao poznata jela iz Šri Lanke. Obzirom da se kulinarstvom bavio preko 20 godina kao glavni kuhar u luksuznim hotelima s lakoćom je pripravio najpoznatije Šri Lankansko ulično jelo Kottu u kojem se nalaze nasjeckane tortilje pomiješane s mesom, jajetom, povrćem i začinima.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu