Coface reorganizira poslovanje u jadranskoj regiji

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2017. u 08:37
Foto: Thinkstock

Idealna struktura za sveobuhvatnu i kontinuiranu uslugu klijentima ključna je za strategiju Cofacea u okviru koje se nastoji pozicionirati kao najagilniji partner u kreditnom osiguranju.

U prvom kvartalu 2017. godine nastavljaju se vidljivi pozitivni učinci strateškog plana Fit to Win. Ostvaruje se značajan napredak u provedbi programa operativne učinkovitosti, pri čemu se 2017. smatra godinom tranzicije u kojoj Coface intenzivno radi na provedbi svojega plana. Jedan od projekata učinkovitosti je osnivanje centra Adriatic koji će iz Zagreba pružati usluge slovenskim i hrvatskim klijentima.

Idealna struktura za sveobuhvatnu i kontinuiranu uslugu klijentima ključna je za strategiju Cofacea u okviru koje se nastoji pozicionirati kao najagilniji partner u kreditnom osiguranju. Objedinjavanje poslovnih aktivnosti u jednu veću cjelinu omogućit će veću fleksibilnost i zajamčiti najbolju moguću razinu usluge klijentima, ističu iz Cofacea. Zbog toga će Coface reorganizirati svoju prisutnost u jadranskoj regiji uspostavom glavnog ureda u Zagrebu, odakle će pružati usluge slovenskom i hrvatskom tržištu.

Spajanjem dvaju manjih podružnica u Sloveniji i Hrvatskoj u Coface Adriatic d.o.o., kompanija ulaže u širenje svojega tima u Hrvatskoj za 60 % i na taj način unaprjeđuje najrelevantnije funkcije kako bi pružala još bržu i bolju uslugu klijentima. Tim korakom Coface ublažava operativni rizik koji predstavljaju manji timovi. Edvard Ribari, direktor za Hrvatsku, koji preuzima odgovornost za novoosnovanu jedinicu Adriatic, povest će Coface na sljedeću razinu. Njegova stručnost osigurat će što je kraće moguće razdoblje tranzicije i neprekinuti tijek pružanja usluge.

“Vizija naše grupe je postati najaktivnijim partnerom u djelatnosti kreditnog osiguranja. Tim Adriatic sastoji se od stručnjaka iz Slovenije i Hrvatske, a moja je ambicija pružati najbolju uslugu za klijente u cijeloj jadranskoj regiji ”, izjavio je Edvard Ribarić.

Komentirajte prvi

New Report

Close