Pizzeria Chello popularnost je stekla s deep dish pizzama koje je u prosincu 2011. predstavila hrvatskoj javnosti. Trudeći se nuditi nešto drugačije, kreativni i inovativni vlasnici, Darijan i Glorija Katalinić, kontinuirano rade na novim idejama i receptima, koje Darijan, ujedno i glavni pizza majstor Chella, sprovodi u djela i pomno prilagođava domaćem tržištu.
U sezonu proljeće 2017. Chello ulazi s više noviteta. Prvenstveno se tu radi o dodatnom podizanju kvalitete kroz nove recepte u kojima se koriste visoko kvalitetne namirnice, uglavnom talijanskog porijekla od zero-zero brašno, Polpa rajčice, mozzarella di bufala, svježe povrće i nešpricani šampinjoni, koje nabavljaju od domaćih OPG- ova te brašno i rajčicu od Podravke. Kako tvrde vlasnici, njihova ideja od prvog dana bila je biti drugačiji od konkurencije i poznatih pizzerija O´Hara i Kariola te ponuditi tržištu pizzu kakvu još nisu kušali.








Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.http://zpgastro.bloger.index.hr/default.aspx?date=1.3.2017.
Uključite se u raspravu