Otok s kojeg se ni Robinson Crusoe više ne bi želio vratiti

Autor: Poslovni.hr , 30. lipanj 2016. u 14:24
Foto: PR

Otok Obonjan je udaljen samo 6 kilometara od kopna s vrlo malom udaljenosti do Splita i Zadra, a organizirani transfer iz Šibenika odvest će vas ravno do prave male zen oaze.

Ploveći Jadranskim morem, od grada Šibenika, naići ćete na otok Obonjan koji je nalik na odmorište James Bonda, skriven između brojnih susjednih otoka te ukrašen raskošnim stablima borova i maslina, te plavim lagunama u koje ćete momentalno poželjeti skočiti i zaplivati tirkizno plavim morem.

Otok Obonjan je udaljen samo 6 kilometara od kopna s vrlo malom udaljenosti do Splita i Zadra, a organizirani transfer iz Šibenika odvest će vas ravno do prave male zen oaze.

Život na otoku ne mora uvijek biti težak, jer iako je ovo odredište pravi odabir za ljubitelje robinsonskog odmora, s obzirom na uslugu koja vas ovdje očekuje, ni sam Crusoe se više ne bi poželio vratiti u civilizaciju.

Obonjan, kojeg bismo vrlo lako mogli prozvati i wellness otokom, osim apsolutne relaksacije u svim mogućim oblicima, nudi svojim gostima i satove joge, plesa i pokreta, fitness, izlete kajacima, masaže, kino na otvorenom i grupne meditacije koje će savršeno izbalansirati vaš duh i tijelo. Besplatna događanja i aktivnosti na otoku uključuju također i live bendove, renomirane DJ-e, predavanja i većinu radionica, od kojih će samo pojedine naplaćivati malu ulaznu naknadu za pokriće materijala.

Odlučite li provesti svoj godišnji odmor na ovom malenom otoku s velikom ponudom sadržaja, svakako svratite i do čudesnih nacionalnih parkova – Kornata ili slapova Krke koji se nalaze u neposrednoj blizini ovog komadića raja na zemlji. Kornati, najgušći arhipelag na Sredozemlju, sačinjen od 89 otočića, rezervirani su za ljubitelje ronjenja i podvodnog svijeta, dok ćete u Nacionalnom parku Krka guštati u nesvakidašnjem okolišu s pogledom na 7 veličanstvenih slapova.

Iza svakog dobrog provoda stoji još bolja glazba, a na Obonjanu imate priliku uživati u taktovima ambijentalno – elektronskih nota, dobrom starom reggae-u koji će savršeno prijati uz „pivce za živce“ u hladovini borova ili chill-out house-u dok promatrate zalaske sunca. A kad se na nebu pojave zvijezde vrijeme je za zabavu, ili onu ispod pokrivača ili „u ritmu muzike za ples“.

Noćne ptice uživat će u nastupima mnogih glazbenih zvijezda koje planiraju razbuditi „Obonjan“, dok će oni željni kvalitetnog sna moći odabrati između dvije luksuzne opcije – šumske kolibe ili klimatiziranog šatora. Ako ste mislili da ovakva vrsta smještaja nikad ne bi došla u obzir, dovoljna je jedna noć na Obonjanu da zauvijek promijenite mišljenje.

Naime, za koju god opciju se odlučili, ne možete pogriješiti, jer su obje smještajne jedinice izuzetno udobne, prostrane i imaju odlične krevete. Osim toga, opremljene su klima uređajem, svijetlima i utičnicama za punjenje svih elektronskih uređaja, USB-om i kvalitetnom posteljinom.

Šumska koliba također uključuje opciju za odabir jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba, privatnu terasu, kupaonicu i WC, namještaj, mali frižider, sušilo za kosu, ručnike male i srednje veličine za svakoga gosta, ulaz koji se može zaključati i sef unutar sobe. Klimatizirani šatori su vodootporni i zasebno pozicionirani na drvenoj podlozi kako bi se postigla stabilnost. Njihova konstitucija duplo “A“ omogućuje veći prostor kao i dovoljnu visinu koja je prigodna za stajanje. Udobni su za boravak do četiri osobe s jednokrevetnim ili dvokrevetnim smještajem.

Budite i vi dio ove posve drugačije priče i priuštite si punjenje baterija u pravom smislu riječi, u terminu od 28. srpnja do 6. rujna po cijeni već od 1.368 kuna po osobi za 3 noćenja, s uključenim transferom do otoka, te pristupom većini događanja iz programa u ponudi. Za više informacija posjetite www.atlas.hr ili nazovite besplatan info. telefon 0800 99 98.

Komentirajte prvi

New Report

Close