Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova doživio je u petak u Trilju svoje peto izdanje. Na poslovnom događanju u zajedničkoj organizaciji Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika i 24 sata okupilo se 15-ak poduzetnika i OPG-ova, Branko Ognjenović je održao dvije kulinarske radionice a događaj je završio koncertom Opće opasnosti.
Ognjenović je poznat kao kuhar koji vrijedno radi na očuvanju i na promicanju hrvatske kulinarske tradicije, što je energija kakva se upravo traži na festivalima poput ovog namijenjenog promicanju hrvatskih proizvoda. Ovaj vrsni gastronomski stručnjak i lice s malih ekrana u popodnevnim je satima održao kulinarsku radionicu na kojoj su najmlađi imali prilike naučiti više o zdravoj prehrani, dok su navečer svi okupljeni uživali u Svatovskom rižotu pripremljenom prema receptu sa 60 – godišnjom tradicijom. U pripremi rižota iskorišteno je preko 30 kilograma piletine, 10 kilograma luka, 15 kilograma riže, nekoliko litara bijelog vina i litra maslinovog ulja.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu