McDonald’s u suradnji s tvrtkom Kraš kreirao najnovije poslastice

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2016. u 13:41
Foto: Press

Popularni svjetski i domaći brend, McDonald’s i Kraš, ponovno su ujedinili snage i uveli novi okus u McFlurry i McSundae Deluxe, najpopularnije McDonald’sove sladolede

Nakon što su prošloga ljeta ujedinili snage i predstavili McFlurry s okusom popularnih Kraš Napolitanki, McDonald's i Kraš nastavljaju svoju suradnju u kreiranju novih okusa u najpopularnijim McDonald'sovim sladoledima – McFlurryju i McSundae Deluxeu. McFlurry i McSundae Deluxe ovoga puta dolaze s okusom Kraš Domaćice, a u prodaji su od 2. svibnja.

„Ponosni smo na još jednu suradnju s tvrtkom Kraš. I prošle godine smo uspješno surađivali na predstavljanju sladoleda McFlurry Napolitanke te smo već tada priželjkivali nastavak ove uspješne suradnje na nekom novom proizvodu. Kraš je jedan od lokalnih brendova s kojim vidimo puno mogućnosti zajedničkog napredovanja te sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih i originalnih konditorskih proizvoda svakako može doprinijeti našoj ponudi. Naposljetku, upravo je odabir Kraš Domaćice i Kraš Napolitanki za naše omiljene sladolede još jedan element koji će naš brend dodatno približiti brojnim vjernim gostima u Hrvatskoj gdje su Kraševi proizvodi među omiljenim slasticama mnogih generacija“, ističe Pavel Pavliček, član uprave McDonald'sa Hrvatska, osvrnuvši se i na najnoviju suradnju s Krašem..

Ponovljenu suradnju s McDonald'som hvale i u Krašu.

„Nudeći Kraš Domaćicu, želimo omiljeni proizvod brojnih generacija predstaviti kroz novi način konzumacije. Drago nam je da smo ove godine, osim McFlurry sladoleda, proširili suradnju i na McSundae Deluxe sladoled. Ovakvim poslovnim aktivnostima cilj nam je dodatno jačati desetljećima stvaranu snagu brenda.“, izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d., Damir Bulić, komentirajući suradnju dva velika brenda.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ujedinila se dva krs proizvoda.
Sramota
Propast

New Report

Close