Poznati hrvatski kuhar Boris Ognjenović, iz zagrebačke tvrtke Majstor kuhar, priredio je u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a u Sv. Ivanu Zelini kulinarski show i besplatnu zakusku za goste. Njegov tim, kojeg čine još kuhari Željko Radatović i mladi Karlo Žigrović, Zelinčanima su pripremili gotovo 400 porcija kotlovine.
"Kotlovinu smo služili s prilogom kiselim zeljem i bučinim uljem. Kiselo zelje je autohtoni prigorski prehrambeni proizvod koji je uz to vrlo zdrav i u skladu je s našom kulinarskom filozofijom da se se u pripremi hrane koristi domaća hrana po principu od polja do stola.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu