Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Kozlovićeva paleta vina u Esplanadi

Autor: Darko Bičak
12. travanj 2016. u 21:59
Podijeli članak —
Lista vina uz koju se sljubljuju vrhunski sljedovi chefa obuhvaća i odležanu malvaziju pod nazivom Santa Lucia iz berbe 2013.

Lista vina uz koju se sljubljuju vrhunski sljedovi chefa, Ane Grgić, obuhvaća i odležanu malvaziju pod nazivom Santa Lucia iz berbe 2013.

Poznati istarski vinar Gianfranco Kozlović, koji se često naziva i predvodnikom istarske vinske revolucije, će na tradicionalnoj vinarskoj Gala večeri u zagrebačkoj Esplanadi 21. travnja predstaviti nove berbe svoje linije svježih vina – Valle, Malvazija i Violetta Rose sve iz 2015.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Premijerno, gosti će moći kušati crvenu kupažu merlota, cabernet sauvignona i terana – Santa Luciju Noir, berbu 2012. te Sorbus – desertno vino pravljeno od prosušenih bobica muškata momjanskog, također iz berbe 2012., koje je već prije samog izlaska na tržište dobilo niz priznanja i pohvala. Lista vina uz koju se sljubljuju vrhunski sljedovi chefa, Ane Grgić, obuhvaća i odležanu malvaziju pod nazivom Santa Lucia iz berbe 2013.

Poznati istarski vinar Gianfranco Kozlović, koji se često naziva i predvodnikom istarske vinske revolucije, će na tradicionalnoj vinarskoj Gala večeri u zagrebačkoj Esplanadi 21. travnja predstaviti nove berbe svoje linije svježih vina – Valle, Malvazija i Violetta Rose sve iz 2015.

Premijerno, gosti će moći kušati crvenu kupažu merlota, cabernet sauvignona i terana – Santa Luciju Noir, berbu 2012. te Sorbus – desertno vino pravljeno od prosušenih bobica muškata momjanskog, također iz berbe 2012., koje je već prije samog izlaska na tržište dobilo niz priznanja i pohvala. Lista vina uz koju se sljubljuju vrhunski sljedovi chefa, Ane Grgić, obuhvaća i odležanu malvaziju pod nazivom Santa Lucia iz berbe 2013.

Autor: Darko Bičak
12. travanj 2016. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close