FOTO: Dovršena obnova studentskih domova u Zagrebu: Sobe s hladnjakom, internetom…

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2015. u 11:27
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Obnova vrijedna gotovo 300 milijuna kuna za više od 4500 studenata koji za vrijeme radova nisu mogli u svoje sobe znači i povratak u dom.

Zagrebački studentski domovi Stjepan Radić i Cvjetno naselje konačno su zasjali punim sjajem. Gotova je, naime, i to u roku, njihova obnova povodom Europskih sveučilišnih igara 2016. godine, a jučer je svečano obilježeno i dobivanje uporabne dozvole. Tom su prigodom nadležni, ali i studenti, razgledali nove sobe zbog kojih bi se, slažu se svi, najradije vratili u studentske dane.

Kako piše Večernji list, dva najveća zagrebačka studentska doma u zadnja su četiri mjeseca dobila nove krovove, fasade, podove, namještaj, sanitarije… Svaka soba ima i hladnjak te bežični internet, a povećana je i sigurnost domova, koji su i energetski učinkoviti.

Obnova vrijedna gotovo 300 milijuna kuna za više od 4500 studenata koji za vrijeme radova nisu mogli u svoje sobe znači i povratak u dom. Useljenje počinje 4. siječnja kada će osim novih soba studente dočekati i više cijene smještaja, koje su izazvale polemiku između nadležnih i predstavnika studenata.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Studenti su dugo čekali i na kraju dočekali, svaka čast ! Samo im se ne trebaju povisiti cijene stanovanja, jer svi koji smo studirali dalje od doma znamo sta je to studentski život, a najbitnija je definitivno sigurnost.

New Report

Close