Veleposlanik Republike Čile u Hrvatskoj, g. German Ibarra, pripremio je tradicionalno čileansko jelo s izvršnim šefom kuhinje hotela Sheraton Zagreb i najavio Tjedan čileanske kuhinje koji će se održati u Sheraton Zagreb Hotelu
Danas je Veleposlanik Čilea, g. German Ibarra, u novo obnovljenom restoranu Kralj Tomislav hotela Sheraton Zagreb asistirao izvršnom šefu kuhinje hotela, g. Matiji Balentu u pripremi dva tradicionalna jela Čilea: tatarskom odresku od Jakobovih kapica u umaku od avokada te riblju juhu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu