Prije gotovo dvadeset godina Đurđa Protić odlučila je povući radikalan potez u svom životu. Napustila je radno mjesto koje je uz dobru plaću jamčilo uspješnu perspektivu uz mogućnost napredovanja te ušla u avanturu privatnog biznisa i to posve suprotnog od onog čime se do tog trenutka bavila. Iz ljubavi prema gastronomiji, ove riječi Đurđa Protić naglašava posebno emotivnim tonom, jer kuhanje joj je oduvijek predstavljalo užitak u jesen 1995. godine postala je poduzetnica, osnovala je Zvona catering.
Tvrtka je u međuvremenu narasla na pedesetak zaposlenika, a na dugoj listi referenci posebno su istaknuta tri kulinarska uspjeha: proslava ulaska Hrvatske u EU u Klovićevim dvorima, trodnevni boravak pape Benedikta XVI u Hrvatskoj te otvaranje Islamskog centra u Rijeci. Prije dvije godine Đurđa Protić je ušla u novi poslovni pothvat, pokrenula je Festival hrvatske hrane i vina kao projekt kojim namjerava intenzivno promovirati nacionalnu eno-gastro scenu, prvi je održan u ožujku 2012. godine, drugi početkom travnja 2014.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu