Restoran Bon Appetit ovoga tjedna slavi svoj sedmi rođendan. Jedan od najpoznatijih restorana u Zagrebu u vlasništvu je Marine Vojković koja svakoga dana brine da gosti budu zadovoljni. Iako joj otvaranje restorana nije bio životni san, već se dogodilo spontano, u njega je uložila svu svoju kreativnost i trud. Uz dobar tim, odlično uređen interijer i hranu kakva se ne može probati bilo gdje u gradu, ne čudi da joj je u kratko vrijeme uspjelo stvoriti prepoznati brend i restoran u koji se gosti rado vraćaju.
“Ne mogu reći da sam prije imala veliku želju otvoriti restoran, više je to bio neki splet okolnosti. Na ideju sam došla kad sam pomislila da Zagrebu treba restoran koji je na povišenom, koji ima pogled na grad. Restoran koji je malo drugačiji, koji će gostima pružiti osjećaj da su pobjegli iz Zagreba. Kada sam se popela na vrh ove zgrade odmah sam pomislila da mora imati tu namjenu i tako mi je sinula ideja za restoran”, priča nam vlasnica restorana koji svoj status nije stekao zahvaljujući bombastičnim reklamama, skupom marketingu ili poznatim licima koji ga promoviraju, već zahvaljujući usmenom predajom svojih gostiju i kvalitetnoj i ukusnoj internacionalnoj kuhinji.



Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.ma to ce propast, nema tu kruva…
[emo_palacg]
Uključite se u raspravu