MasterCard Brod knjižara prodao 5000 knjiga

Autor: Poslovni dnevnik , 11. kolovoz 2013. u 22:00
Brojni turisti koji su bili u prilici posjetiti MasterCard Brod kulture mogli su uživati u raznolikoj kulturnoj ponudi koji je brod na turneji promicao Jadranom

Brojni turisti koji su bili u prilici posjetiti MasterCard Brod kulture mogli su uživati u raznolikoj kulturnoj ponudi koji je brod na turneji promicao Jadranom.

MasterCard Brod knjižara – Brod kulture nakon dva tjedna plovidbe stigao je u svoju poslijednju luku u Makarskoj, a na njemu su bili priznati hrvatski i austrijski književnici, glumci i glazbenici.

Od kada je brod krenuo iz Sv. Filipa i Jakova, prodano je više od 5000 knjiga što pokazuje da postoji veliki interes publike za ovakvim kulturnim manifestacijama i da interes za dobro štivo ne jenjava. Brojni domaći i strani turisti koji su bili u prilici posjetiti MasterCard Brod kulture mogli su uživati u raznolikoj kulturnoj ponudi koji je brod na turneji promicao Jadranom. Posebno su bili zapaženi austrijski pisci na oduševljenje brojnih stranih turista koji su se na ljetovanju susreli sa predstavnicima kulture svoje zemlje.

"Dobre vibracije i ljuljanje broda na idealan su način potaknuli razmjenu ideja između hrvaskih i austrijskih pisaca na Brodu kulture. Ovo je bila nevjerojatna turneja koja je donijela toliko novih ideja rođenih u ovom multinacionalnom literarnom ljetnom događanju", rekao je austrijski pisac Franz Hammerbacher.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close