Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Obljetnica s devet tisuća posjetitelja

Autor: Josipa Ban /VLM
13. svibanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Uz izlagače, izložbu je obilježilo i gostovanje jednog od vodećih osoba vinskog svijeta, Georga Riedela, vlasnika tvrtke proizvođača čaša

Uz izlagače, izložbu je obilježilo i gostovanje jednog od vodećih osoba vinskog svijeta, Georga Riedela, vlasnika tvrtke proizvođača čaša.

Udruga vinara i vinogradara, Vinistra, proslavila je proteklog vikenda 20. rođendan uz oko 9000 posjetitelja i niz događanja.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Tijekom tri dana posjetitelji su imali priliku kušati aktualna vina istarskih vinara, poslušati stručna predavanja te sudjelovati u raznim prezentacijama. Uz izlagače, izložbu je obilježilo i gostovanje jednog od vodećih osoba vinskog svijeta, Georga Riedela, vlasnika tvrtke proizvođača čaša. Riedel je na Vinistri predstavio posebno dizajniranu čašu za malvaziju te na rasprodanoj radionici prikazao na koji se način kušanje vina iz nje razlikuje od kušanja iz drugih čaša.

Udruga vinara i vinogradara, Vinistra, proslavila je proteklog vikenda 20. rođendan uz oko 9000 posjetitelja i niz događanja.

Tijekom tri dana posjetitelji su imali priliku kušati aktualna vina istarskih vinara, poslušati stručna predavanja te sudjelovati u raznim prezentacijama. Uz izlagače, izložbu je obilježilo i gostovanje jednog od vodećih osoba vinskog svijeta, Georga Riedela, vlasnika tvrtke proizvođača čaša. Riedel je na Vinistri predstavio posebno dizajniranu čašu za malvaziju te na rasprodanoj radionici prikazao na koji se način kušanje vina iz nje razlikuje od kušanja iz drugih čaša.

Program je obilježio niz predavanja kojima je cilj bio razvoj konkurentnosti i rast istarskih vinara, kao i rasprave i kušanja na temu potencijala istarskih vina. Predstavljeni su i programi pristupnih fondova EU namijenjenih vinarima te primjena rane defolijacije u svrhu povećanje kvalitete grožđa. Gastronomski dio Vinistre obilježili su kuhari i restorani Istre, a predstavila se i Boscolo Etoile Academy, ugledna talijanska kulinarska škola.

Autor: Josipa Ban /VLM
13. svibanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close