U zelenom plaštu Tuškanca, jedne od najpoznatijih zagrebačkih prirodnih oaza, u šumi u kojoj se među krošnjama još uvijek umiljavaju priče vilenjaka, patuljaka i začaranih bića iz starih agramerskih legendi, smjestio se "Dubravkin put" jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana.
Pod vodstvom mlade, ali već prokušane direktorice tvrtke Danijele Gajski i voditelja Željka Bročilovića – Carlosa, ova gastronomska pozornica privlači podjednako svojim elegantnim interijerom i udobnim terasama, kao i profinjenim jelovnicima koje prati i bogat izbor domaćih i stranih vina, po iznenađujuće prikladnim i prihvatljivim cijenama. No, ova priča o jelima i jelovnicima, koja pršti bojama sezonskog povrća, voća, začinjskog bilja, salata, u ovim mjesecima šparoga i gljiva, u svim godišnjim dobima, mesa, ribe i slastica, domaće tjestenine i kruhova, ovog omiljenog okupljališta gurmana, obiteljskih i poslovnih ljudi, kao i svih ljubitelja dobre i čiste gastronomije, tu ne završava. Jer bajkoviti Tuškanac u kojem se sakrio "Dubravkin put" tražio je i prikladan arhitektonski sklad i komfor koji se na svoj način uklapa u zagrebačku zelenu oazu poštujući istovrmeno i visoke standarde koje zahjeva suvremno restoraterstvo i kuhinja, pod kulinarskom dirigentskom palicom majstora Vedrana Petranovića.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu