Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Na Wine Gourmet Weekendu žene pokazale što znaju s kuhačom

Autor: Poslovni dnevnik
21. travanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Silvia Baracchi jedna je od rijetkih Talijanki s Michellinovom zvjezdicom

Ovogodišnji je Festival razbio tabue prema kojima kuhinja pripada isključivo muškim chefovima ugostivši renomirane kulinarske stručnjakinje.

U Zagrebu je 19. i 20 travnja održan  Wine Gourmet Weekenda, koji je u atraktivnim izložbenim prostorima Gliptoteke HAZU okupio važna imena hrvatske i inozemne enološke i gastronomske scene, ali i brojne zaljubljenike u vina i kulinarstvo pa se tamo predstavilo 150 izlagača iz svijeta vinarstva, maslinarstva i delicija.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Ovogodišnji je Festival razbio tabue prema kojima kuhinja pripada isključivo muškim chefovima ugostivši renomirane kulinarske stručnjakinje – Marinu Gaši, Anu Grgić, Anu Roš, Prisku Thuring i Silviu Baracchi, jednu od rijetkih Talijanki s Michellinovom zvjezdicom. Njima je uz bok, u sklopu atraktivnih live show cooking radionica na kojima se kuhalo s ninskim Cvijetom soli, stao i poznati chef Tom Gretić, s osebujnim inozemnim iskustvom, a čiji su specijaliteti mazili i nepca Billa Clintona, Tine Turner i Stinga.

U Zagrebu je 19. i 20 travnja održan  Wine Gourmet Weekenda, koji je u atraktivnim izložbenim prostorima Gliptoteke HAZU okupio važna imena hrvatske i inozemne enološke i gastronomske scene, ali i brojne zaljubljenike u vina i kulinarstvo pa se tamo predstavilo 150 izlagača iz svijeta vinarstva, maslinarstva i delicija.

Ovogodišnji je Festival razbio tabue prema kojima kuhinja pripada isključivo muškim chefovima ugostivši renomirane kulinarske stručnjakinje – Marinu Gaši, Anu Grgić, Anu Roš, Prisku Thuring i Silviu Baracchi, jednu od rijetkih Talijanki s Michellinovom zvjezdicom. Njima je uz bok, u sklopu atraktivnih live show cooking radionica na kojima se kuhalo s ninskim Cvijetom soli, stao i poznati chef Tom Gretić, s osebujnim inozemnim iskustvom, a čiji su specijaliteti mazili i nepca Billa Clintona, Tine Turner i Stinga.

Autor: Poslovni dnevnik
21. travanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close