U Zagrebu je 19. i 20 travnja održan Wine Gourmet Weekenda, koji je u atraktivnim izložbenim prostorima Gliptoteke HAZU okupio važna imena hrvatske i inozemne enološke i gastronomske scene, ali i brojne zaljubljenike u vina i kulinarstvo pa se tamo predstavilo 150 izlagača iz svijeta vinarstva, maslinarstva i delicija.
Ovogodišnji je Festival razbio tabue prema kojima kuhinja pripada isključivo muškim chefovima ugostivši renomirane kulinarske stručnjakinje – Marinu Gaši, Anu Grgić, Anu Roš, Prisku Thuring i Silviu Baracchi, jednu od rijetkih Talijanki s Michellinovom zvjezdicom. Njima je uz bok, u sklopu atraktivnih live show cooking radionica na kojima se kuhalo s ninskim Cvijetom soli, stao i poznati chef Tom Gretić, s osebujnim inozemnim iskustvom, a čiji su specijaliteti mazili i nepca Billa Clintona, Tine Turner i Stinga.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu