Antešić ponudio ostavku, no premijer ju odbio?

Autor: Poslovni.hr , 05. listopad 2012. u 10:41
Zoran Milanović (PXL)

Antešić tu zapravo nije ništa kriv, prije godinu dana nije znao da bi mogao postati neki državni dužnosnik.

Zdenko Antešić ostaje zamjenik ministra prometa, iako se u kolovozu prošle godine kao rapski gradonačelnik umirovio na jedan dan kako bi iskoristio svoje pravo na saborsku mirovinu, piše Novi list.

Prema neslužbenim informacijama, Antešić je navodno bio spreman za povlačenje te je napisao svoju ostavku, nakon što je njegov slučaj iscurio u javnost, no premijer Zoran Milanović ju je odbio. "Antešić tu zapravo nije ništa kriv. On se u to vrijeme nije više namjeravao kandidirati za gradonačelnika, a kako nije bio ni u kombinaciji za izbornu listu Kukuriku koalicije, odlučio je podnijeti zahtjev za saborsku mirovinu. Prije godinu dana Antešić nije znao da bi mogao postati neki državni dužnosnik, tek nakon parlamentarnih izbora premijer Milanović ga je pozvao da bude zamjenik ministra. Stoga zaista ne bi bilo pošteno prema Antešiću da ga se sada odreknemo", rekao je za Novi list visoki izvor iz Banskih dvora.

Premijer Milanović o Antešiću se dosad očitovao jedino u New Yorku, u intervjuu HTV-u uoči svojeg govora na zasjedanju generalne skupštine Ujedinjenih naroda. Na sebe je preuzeo sve eventualne političke posljedice te najavio konačnu odluku nakon povratka u Hrvatsku. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

sramota[emo_mrgud]

Ovako je i Sanader odbijao ostavke svojih najbližih suradnika, a znamo zašto su mu ti suradnici kasnije služili.
Ovaj Antešić je dno dna.

New Report

Close