FOTO: Na Jadranu se gradi najveći konvencijski centar u Hrvatskoj vrijedan 58 milijuna kuna

Autor: Marija Crnjak , 29. studeni 2016. u 13:13
Novi konvencijski centar u Solarisu. Press Foto

Pod zajedničkim brendom Amadria koji se danas predstavlja i tržištu od sad će poslovati osam najboljih hotela navedenih kompanija, pet opatijskih i tri šibenska.

Ugo Grupa u šibenskom resortu Solaris gradi konvencijski centar vrijedan 58 milijuna kuna, koji bi sa svojih 1500 mjesta u glavnoj dvorani, jednakim brojem mjesta u izložbenom prostoru i na parkingu, trebao biti najveći u Hrvatskoj, otkrio je danas Goran Zrilić, predsjednik uprave Solarisa. Najavio je to prilikom predstavljanja novog zajedničkog brenda Solarisa i opatijskih hotela Milenij, hotela u vlasništvu Ugo grupe koji će od sad poslovati pod brendom Amadria Park. 

Pod zajedničkim brendom Amadria Park, koji se danas predstavlja i tržištu, od sad će poslovati osam najboljih hotela navedenih kompanija, pet opatijskih i tri šibenska, a u narednom periodu u planu su dodatna ulaganja u podizanje kategorije preostala tri hotela kako bi čitav Ugov turistički portfelj poslovao pod jednakim brendom.

"Ulaganjem u podizanje kvalitete i nove sadržaje želimo proširiti sezonu i pridonijeti gospodarskom razvoju destinacija u kojima poslujemo", istaknuo je Zrilić.

Opširnije o temi pročitajte u sutrašnjem izdanju Poslovnog dnevnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close