U manje od dva dana cijena bitcoina porasla je za čak 4.000 dolara!

Autor: Poslovni.hr , 07. prosinac 2017. u 16:45
FOTO: Thinkstock

Koliko krhka sigurnost bitcoina može biti pokazao je primjer slovenske tvrtke koja je prijavila krađu bitcoina ‘tešku’ više od 60 milijuna eura, no unatoč sumnjama u sigurnost te procjenama da se radi o mjehuru koji bi svakog trenutka mogao puknuti, cijena ove kriptovalute leti u nebeske visine.

Nakon što jučer probijen rekord svih vremena i cijena bitcoina otišla iznad granice od 12.000 dolara, u četvrtak je vrijednost te kriptovalute porasla na 16.000 dolara. 

Ova digitalna valuta od početka godine je skočila 16 puta, a prava pomama koja vlada proteklih dana privukla je mnoge da se tek sad uključe u trgovinu, što dodatno podiže cijenu. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ivane,što sam ti napisao za kripto valute,ostavi se onoga!Lp,

“Koliko krhka sigurnost bitcoina može biti pokazao je primjer slovenske tvrtke koja je prijavila krađu bitcoina ‘tešku’ više od 60 milijuna eura”

Kad lopovi opljačkaju banku, nitko normalan neće izjaviti da je “sigurnost hrvatske kune očigledno krhka”. Bitcoin je, što se kriptografske sigurnosti tiče, i dalje 100% siguran. Ovdje je riječ o šlamperaju dotične slovenske tvrtke – centralizirane Bitcoin mjenjačnice.

New Report

Close