VIDEO: Želite znati sve o svojim poslovnim partnerima? Doznajte uz FinInfo!

Autor: Sponzorirani članak , 06. svibanj 2013. u 07:19
Screenshot

Dobro znate da vam poslovni partneri neće uvijek reći da propadaju. Doznajte o njima sve na www.poslovni.hr/fininfo!

Imate tvrtku i poslujete bez većih problema? To je odlična vijest. No, dobro znate da na tržištu ima svega i da vam poslovni partneri neće uvijek reći da propadaju. Nije jednostavno na svoju ruku doznati o njima ono što vas zanima.

Možete tražiti na internetu i zatrpati se beskorisnim informacijama. Forumi su dobar izvor informacija, na njima se možete raspitati – ali pritom odati sve što vas zanima, a za 'nagradu' dobiti glasine, bajke i subjektivna mišljenja. Sve to uzima puno vremena.

Odluke koje utječu na Vaš posao želite donositi na temelju objektivnih informacija – brzo i učinkovito. No, nekada ste ih prisiljeni donositi u mraku, što je opasno i ponekada zastrašujuće.

Srećom, imate izbora!

Što kada biste imali potpuni uvid u poslovanje svih sadašnjih i budućih klijenata, mogli jeftino provjeriti njihov bonitet, riješiti probleme naplate i prvi saznati tko je u blokadi, a sve to kroz jednostavno sučelje i za idealnu cijenu?

Sve je to moguće uz FinInfo!

FinInfo detaljno prati Vaše sadašnje i buduće klijente, prikuplja te analizira njihove financijske podatke, poslovno okruženje, trendove poslovanja i druge informacije od interesa. FinInfo zna jesu li Vaši klijenti u blokadi, jesu li ikada bili – i koliko je opasno poslovati s njima. Omogućuje Vam da lako i brzo pronađete partnere i kupce, a uz to Vam pokazuje veze uprave i vlasnika s drugim poduzećima i osobama, pa uvijek znate točno s kime imate posla.

I naravno, čim se dogodi nešto što biste trebali znati, FinInfo Vas automatski obavijesti!

Uz FinInfo nema neugodnih iznenađenja. Na jednom mjestu možete naći provjerene informacije iz više izvora, oblikovane prema Vašim trenutnim potrebama. Korisno po pametnoj cijeni!

Pretplatite se na uslugu Fininfo i steknite kompletan uvid u financijske i poslovne informacije za više od 440.000 poslovnih subjekata – vaših sadašnjih i budućih partnera i mogućih konkurenata.

Cijelu ponudu pogledajte na www.poslovni.hr/fininfo!

U nastavku svakako pročitajte i svjedočenja dosadašnjih korisnika ove usluge:

Slaven Terzić, Head of treasury poduzeća Karlovačka pivovara d.o.o.:

U teškim uvjetima poslovanja na domaćem tržištu, između ostalog, potrebno je dnevno pratiti poslovanje i bonitet poslovnih partnera. Poduzeće EL KONCEPT svojim portalom www.fininfo.hr pruža kvalitetnu i promptnu poslovnu i financijsku informaciju koja je svima nama temelj za donošenje poslovnih odluka. U tvrtki EL KONCEPT pronašli smo stabilnog i pouzdanog partnera kojeg odlikuje individualni pristup klijentu, izvrsna informiranost o promjenama na domaćem i inozemnom tržištu i ukupni poslovni profesionalizam.

Mirsada Kudrić, zamjenica generalnog direktora poduzeća Robert Bosch d.o.o.:

Kvalitetne informacije, brzi i jednostavan pristup, preglednost i jednostavnost korištenja samo su jedne od odlika portala tvrtke EL KONCEPT. Naši individualni zahtjevi se rješavaju brzo i učinkovito. Uspješno poslovanje temelji se na poslovnim odlukama, koje je nemoguće donijeti bez potrebne poslovne informacije. Upravo u tom segmentu tvrtka EL KONCEPT nudi zaokruženu cjelinu koja nam pruža kvalitetnu potporu u našem svakodnevnom radu.

Ivana Maras Pezer, direktor poduzeća MARAS d.o.o.:

Danas, u otežanim tržišnim uvjetima, posebno je važno sustavno pratiti tržište, informirati se o poslovnim partnerima te donositi poslovne odluke utemeljene na relevantnim informacijama. Tvrtka EL KONCEPT i portal Fininfo u tome su nam postali nezaobilazan partner. Razlozi zbog kojih svakodnevno koristimo Fininfo su prije svega preglednost, cjelovitost informacija o poslovnim subjektima te intuitivno sučelje koje korištenje čini brzim i ugodnim.

 

New Report

Close