Infobip radi najveću konferenciju za programere u Hrvatskoj

Autor: Bernard Ivezić , 18. travanj 2016. u 21:59
Foto: Thinkstock

Tvrtka s 3,2 mlrd. korisnika dovodi svoje zvijezde.

Pula Globalno najveća hrvatska IT kompanija, pulski Infobip, sredinom svibnja u Termama Tuhelj organizira regionalnu konferenciju za programere Dev Days. Infobip ima 700 zaposlenih na pet kontinenata. Najveća je hrvatska IT kompanija po ukupnom broju zaposlenih i po broju korisnika.

Njegove SMS usluge lani je koristilo 3,2 milijarde ljudi, a ima ugovore s 300 operatera. Lani je na konferenciji Dev Days Infobop okupio 300 posjetitelja iz Hrvatske, BiH i Srbije čime je to bila najveća programerska konferencija u regiji. Ove godine, kažu, očekivanja su i veća. Konferenciju će otvoriti Izabel Jelinić, suosnivač i tehnički direktor Infobipa, a na konferenciji će predavati dva vodeća programera kompanije Marko Stipanov i Marijo Žagar.

Usto na govorit će Michael Feathers, autor knjige "Working Effectively with Legacy Code", koji je osmislio novu definiciju legacy softverskog koda  i nudi nove strategije upravljanja takvim kodom. To je tim zanimljivije u vrijeme clouda, kada mnogi prije popularni programi gube podršku zbog prelaska na nove tehnološke platforme. Uz njega na ovogodišnje Dev Dayse dolazi i Dave Farley, autor knjiga na temu kontinuirane isporuke te analize i revitalizacije koda.

Komentirajte prvi

New Report

Close