Želite li za plaću od 12.000 dolara putovati po svijetu i kušati pivo?

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2016. u 14:10
Foto: Thinkstock

Tvrtka traži kandidate koji su dobri poznavatelji piva, otvoreni, prijateljski nastrojeni, vole komunikaciju, te su spremni podijeliti sa drugima svoju ljubav prema pivu.

Franšizni pub "World of Beer" objavio je natječaj za zapošljavanje i nudi zanimljiv posao za trojica zaposlenika koji bi trebali putovati po svijetu i kušati pivo. Kako prenose agencije tri sretnika koji će biti odbarani će obavljati posao u sklopu kojeg će putovati svijetom i piti pivo, te pisati o svojim iskustvima u posebnim izvještajima. 

Kako piše portal Agrobiz, tri pripravnika će na svojim putovanjima posjećivati festivale i razne pivovare, snimati videoizvještaje, te pisati blog i postove na društvenim mrežama. Tvrtka traži kandidate koji su dobri poznavatelji piva, otvoreni, prijateljski nastrojeni, vole komunikaciju, te su spremni podijeliti sa drugima svoju ljubav prema pivu. Kandidati moraju imati više od 21 godine. 

No, za razliku od drugih vrsta pripravničkog staža, ovaj se zapravo i plaća, i to 12.000 dolara, plus smještaj i troškovi puta. 

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Toliko ste površni da niste ni pročitali prijavu: APPLICATION PROCESS ONLY OPEN TO THOSE WITH LEGAL RIGHT TO WORK IN THE UNITED STATES.

New Report

Close