Trump: Ne želim predsjedničku plaću, uzet ću dolar godišnje

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. studeni 2016. u 08:23
Foto: Press Association/PIXSELL

Trump je u intervjuu obavljenom u petak, a emitiranom u nedjelju, rekao i da će protjerati 3 milijuna ilegalnih useljenika.

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump izjavio je u intervju objavljenom u nedjelju da će se odreći godišnje predsjedničke plaće od 400.000 dolara, a uzeti samo jedan dolar što mora po zakonu.

"Ne namjeravam uzeti plaću. Neću je uzeti", rekao je Trump u CBS-ovoj emisiji "60 minuta" i time potvrdio svoje obećanje dano tijekom kampanje u rujnu.

"Mislim da po zakonu moram uzeti jedan dolar, pa ću uzeti jedan dolar godišnje", dodao je.

Trump je u intervjuu obavljenom u petak, a emitiranom u nedjelju, rekao i da će protjerati 3 milijuna ilegalnih useljenika.

"Ljude koji su kriminalci i imaju sudske dosjee, koji su članovi bandi, krijumčari droge (…) kojih je sigurno dva, a možda i tri milijuna, protjerat ćemo iz naše zemlje ili ćemo ih zatvoriti", rekao je Trump u CBS-ovoj emisiji "60 minuta".

Potvrdio je da će podići zid na granici s Meksikom kako bi smanjio priljev ilegalnih useljenika.

Komentari (8)
Pogledajte sve

..učinio,je što i ja na svojoj nekadašnjoj maloj funkciji….
To je jedina potvrda- da se nije kandidirao radi novaca , statusa i pogodnosti.

trump-porazio-medije

2,8 milijardi dolara – to je iznos novca koji su mediji poklonili Trumpu pokušavajući ga zgaziti.
Trump je uradio nešto što u povijesti političkog marketinga nikad nitko nije.
Svi politički kandidati, uvijek, svugdje, su nastojali steći naklonost medija i novinara.
Trump ih je od početka proglasio svojim neprijateljima broj 1. I nije prestao provocirati medije od prvog do zadnjeg dana. I tako dobio besplatnu reklamu u navedenom iznosu.
U teoriji, zaratiti s medijima je najbrži i najlakši način da izgubite izbore.

On je prvi čovjek u modernoj povijesti koji ih je dobio iako je preko 99% medija bilo otvoreno protiv njega, i gazilo ga na svakom koraku, kršeći sve principe objektivnog izvješćivanja, izvrćući sve njegove izjave, podmećući gdje su stigli.
Na svim anti-Trump medijima, a to su praktički svi, je 90% naslovnica non stop trumpetalo o trumpu. Trump rasist, Trump šovinist, Trump seksist, Trump nacist, Trump katastrofa.

Trump porazio medije – kako mu je uspjelo?

***zločesti desničar! sram ga bilo, pa kakvu to fašističku poruku šalje? da nije dobro uzimati lovu iz državnog proračuna…strava!!!


prosvjednici-trumpa-dobivali-novce


Glasine koje su kružile internetom da su pojedinci bili plaćeni zbog prosvjedovanja na skupovima održanim protiv Donalda Trump pokazuju se istinom.

Potvrdio je to jedan od organizatora prosvjeda

http://narod.hr/svijet/abc-news-otkrio-prosvjednici-trumpa-dobivali-novce

New Report

Close