Stažirajte u Europskoj uniji, plaćen put i troškovi boravka od 1120 eura

Autor: Poslovni.hr , 28. siječanj 2016. u 14:55
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

Prijave za stažiranje u Europskoj komisiji trenutno su u tijeku i traju do 29. siječnja, a sljedeći krug će se održati od 1. listopada do 28. veljače 2017. godine.

Mladima koji se žele upoznati s radom europskih institucija svake se godine putem javnih natječaja nudi se mogućnost stažiranja u tijelima Europske unije.

Europska unija redovno poziva mlade koji su zainteresirani za stjecanje iskustva rada u njezinim institucijama, a kandidati se mogu javiti na otvorene natječaje Europske komisije, Europskog parlamenta i Vijeća EU koji nude stažiranje u 2016. godini.

Prijave za stažiranje u Europskoj komisiji trenutno su u tijeku i traju do 29. siječnja, a sljedeći krug će se održati od 1. listopada do 28. veljače 2017. godine. Stažiranja traju pet mjeseci, troškovi boravka pokriveni su mjesečnim iznosom od 1120 eura, a pokriveni su i putni troškovi. Komisija svake godine nudi stažiranje 1300 mladih. Ako ste zainteresirani, provjerite datume koji vam odgovaraju i pošaljite svoju prijavu.

Europski parlament svake godine nudi mogućnost stažiranja 600 mladih u Bruxellesu, u razdoblju od pet mjeseci. Sljedeći krug stažiranja započet će 1. listopada 2016. i trajati do 28. veljače 2017., a prijave će trajati od 15. ožujka do 15. svibnja ove godine. Z

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ivane,

detalji za prijavu su tu Vaš link …

Zainteresiran sam za stažiranje u Europskoj Uniji jer sam na svome fakultetu smjer Gospodarstvo Europske Unije na fakultetu Ekonomski fakultet u Rijeci( EFRI). Zanimaju me projekt.

Ivan Penavić student Ekonomskog fakulteta u Rijeci, smjer GEU

New Report

Close