Otvorio se osmi Interspar hipermarket u Zagrebu u shopping parku Supernova

Autor: Objava za medije , 22. svibanj 2014. u 10:45
Press foto

Osmi Interspar u Zagrebu, a sedamnaesti u Hrvatskoj, svoja je vrata kupcima otvorio 22. svibnja u 10 sati u novom shopping parku Supernova.

INTERSPAR hipermarket sa skoro 3.800 m2 prodajne površine otvorio se danas u 10 sati u sklopu shopping parka Supernova  u ulici Većeslava Holjevca 62. Ovo je ujedno i osmi INTERSPAR hipermarket koji je otvoren u Zagrebu a smješten je na izlazu iz grada prema Velikoj Gorici. Ovime je SPAR potvrdio svoju jaku poziciju u glavnom gradu. U SPAR-u očekuju veliki broj kupaca iz Velike Gorice koji je 6. grad po veličini u Hrvatskoj

Od samog početka poslovanja, SPAR Hrvatska bilježi konstatni rast. Gospodin Helmut Fenzl, predsjednik uprave SPAR Hrvatska napominje da uspjeh leži u kontinuiranoj partnerskoj suradnji s dobavljačima te u kvaliteti usluga i proizvoda INTERSPAR-a

Prilikom opremanja INTERSPAR hipermarketa velika pažnja se posvetila uštedi energije i očuvanju okoliša. Korištena je LED rasvjeta a otpadna energija hladnjaka i opreme koristit će se za zagrijavanje i hlađenje prostora.

Kao i do sada, i na ovom otvorenju kupcima su pripremljene odlične ponude i akcijske cijene te posebne pogodnosti za dane otvorenja.

U hipermarketu je otvoreno 100-tinjak novih radnih mjesta. Radno vrijeme INTERSPAR hipermarketa je svaki dan od 07 do 21 sat.

Komentirajte prvi

New Report

Close