Slavonski Brod dobio svoj prvi McDonald's

Foto: Press Foto: Press

Novootvoreni McDonald's, inače 29. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Made For You.

Građani Slavonskog Broda napokon su dočekali svoj prvi McDonald's. Potvrdio je to i veliki broj posjetitelja koji je strpljivo čekao u redu da naruče svoj omiljeni proizvod u McDonald'su.

Novootvoreni McDonald's, inače 29. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Made For You čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode.   Osim na kiosku, koncept je modernizirao i cjelokupan proces naručivanja, pripreme i preuzimanje proizvoda i na pultu za posluživanje.

U najnovijem McDonald'su, koji ima 250 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi, na svoje će doći i najmlađi posjetitelji koji će se sa svojim prijateljima zabavljati na proslavama rođendana u sklopu posebno odijeljenog prostora za djecu, dok ih ispred restorana čeka i tobogan.

Osim uslugom i proizvodima, najnoviji McDonald's u Slavonskom Brodu, koji je ujedno i 12. grad u Hrvatskoj u kojem McDonald's otvara svoj restoran, oduševit će goste i atraktivnim dizajnom cjelokupnog prostora. Riječ je o, takozvanom, LIM extreme dizajnu.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!