Ryanair ima veliku akciju: Za svega 10 eura odletite za London, Bruxelles, Dublin, Dusseldorf i Manchester

Autor: Poslovni.hr , 31. svibanj 2017. u 15:25
Foto: Rui Vieira/Press Association/PIXSELL

U prodaju se pušta čak milijun sjedala.

Ryanair, europski avioprijevoznik, danas plasira veliku jesensku prodaju karata za čak milijun sjedala po 25% povoljnijoj cijeni na sveukupno 500 linija, uključujući i Zadar.

Ponuda se odnosi za letove između rujna i studenog, pružajući vam mogućnost jesenskog odmaka od svakodnevice po najpovoljnijim cijenama.

Ova ponuda važeća je iz/za Zadar na sljedećim linijama: Brussels Charleroi, Dublin, Dusseldorf Weeze, London Stansted i Manchester, a karte po cijenama od samo 9,99 € će biti dostupne za kupnju do ponoći u četvrtak (1. lipnja) na web stranici Ryanair.com.

“Rekordnu prodaju karata koju ostvarujemo ovo ljeto proslavit ćemo velikom jesenskom prodajom aviokarata s 25% povoljnijim cijenama na našoj mreži destinacija. U prodaju se pušta čak milijun sjedala, a pogodnost se odnosi i na 5 lijnija iz/za Zadar s cijenama koje se kreću od samo 9,99 € za putovanja između rujna i studenog. Ova nevjerojatna ponuda istječe u četvrtak, 1. lipnja u ponoć, stoga se prijavite na web stranicu i osigurajte svoja mjesta za jesensko putovanje već danas.”

Komentirajte prvi

New Report

Close