Easyjet otvara sedam novih ruta iz Hrvatske

Foto: Ivo Čagalj / Pixsell Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

EasyJet očekuje rekordno ljeto sljedeće godine, s više od 3.100 letova i 540.000 mjesta koje nudi na letovima u Hrvatsku u srpnju i kolovozu.

Zrakoplovna kompanija EasyJet nastavlja širenje na hrvatsko tržište otvaranjem sedam novih ruta iz Hrvatske, uključujući četiri iz Pule i to za Basel, Liverpool, London Southend i Milano Malpensu, priopćeno je u utorak iz pulske zračne luke.

Podsjetivši kako EasyJet opslužuje 46 ruta iz četiri hrvatske zračne luke - Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra, iz pulske zračne luke navode kako je ta kompanija zadnjih dvanaest mjeseci prevezla rekordan broj putnika u i iz Hrvatske i to više od 910 tisuća, što je 35 posto više u odnosu na prethodnu godinu.

EasyJet očekuje rekordno ljeto sljedeće godine, s više od 3.100 letova i 540.000 mjesta koje nudi na letovima u Hrvatsku u srpnju i kolovozu, kaže se u priopćenju.

Dodaje se kako je kompanija od prvog leta u Hrvatsku 2009. godine, prevezla više od 3,8 milijuna putnika.

EasyJet godišnje preveze više od 78 milijuna putnika. Raspolaže s 279 zrakoplova, a leti na gotovo 900 ruta u 31 zemlju.

Komentari (1)
  • osi3
    osi3 18:44 12.12.2017.

    Lol, nijedna iz zagreba. što to govori “stratezima” što su ulupali milijarde u nefunkcionalnu zgradurinu zagrebačke zračne luke koju je naškrabao rođačko-kumski akademik? bar se neće ni vidjeti kako je ta zgrada nefunkcionalna, jer promet neće rasti a to će ostati kao “samo” još jedan hrvatski obrovac.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve