Ručni satovi bračnog para iz Zagreba prodaju se i na svjetskim tržištima

Foto: Urban Watch Facebook Foto: Urban Watch Facebook

Urban Watch rezultat je višegodišnjeg ulaganja znanja i iskustva ovog bračnog para, a danas je postao hrvatski brand koji se uspješno probija i na svjetska tržišta.

Početkom 2010., bračni par iz Zagreba pokrenuo je brend ručnih satova koji dizajnom i kvalitetom mogu konkurirati na svjetskoj modnoj sceni. 

Kako piše tportal, projekt je već doživio predstavljanje na europskom i na tržištu SAD-a. Reakcije ljudi vrlo su pozitivne, što je između ostalog rezultat i vrlo pristupačnih cijena. Uskoro će biti predstavljena i nova kolekcija kojom će ćemo otići još korak dalje, s osmijehom najavljuju Antonija i Ivan, vlasnici brenda Urban Watch.

Urban Watch rezultat je višegodišnjeg ulaganja znanja i iskustva ovog bračnog para, a danas je postao hrvatski brand koji se uspješno probija i na svjetska tržišta.

'Ideja o stvaranju brenda nešto je o čemu smo razmišljali dulje vrijeme, jer smo oboje ljubitelji lijepih i elegantnih satova. Početkom 2010. poduzeli smo prve korake i pokrenuli projekt te u vrlo kratkom vremenu uspješno organizirali proizvodnju. Nakon nekoliko kolekcija koje su prepoznali svjetski ljubitelji satova i širenja na tržište Europe i SAD-­a, shvatili smo da smo na dobru putu i da naša priča ima budućnost', pričaju Antonija i Ivan.

Osim što svoje satove prodaju preko web-shopa, imaju i renomirane partnere iz Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala i SAD-a koji su ovlašteni za predstavljanje brenda na svojim tržištima. To im je izuzetno drago, jer smatraju da je najvažnije da je svaki kupac zadovoljan.

Komentari (1)
  • UrbanWatch
    UrbanWatch 21:26 12.3.2016.

    Urban Watch satove možete pogledati na web stranici www.urban-watch.com

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!