Poljski saloni za vježbanje traže poduzetnice u regiji

Autor: Poslovni dnevnik , 01. listopad 2014. u 12:56
Studio Figura posluje deset godina i ima oko 700 poslovnica diljem svijeta, među ostalim i u Hrvatskoj

Poželjni primatelji Studio Figura franšize su prije svega poduzetne žene između 30 i 65 godina koje žele otvoriti svoj studio za vježbanje.

Nakon što je krajem kolovoza završena obuka za nove primatelje franšize poljski lanac salona za mršavljenje i oblikovanje tijela Studio Figura objavio je da će tijekom rujna i listopada biti otvoreno deset novih jedinica u Poljskoj.

Studio Figura posluje već deset godina i ima oko 700 poslovnica diljem svijeta, vlastitu tvornicu za proizvodnju licencirane opreme za oblikovanje tijela (Roll-Shaper®, Vacu-Shaper®, Infra-Shaper® Swan), kao i proizvodnju dodataka prehrani. "Znamo da žene diljem svijeta imaju istu želju – izgledati lijepo i biti zdrave. A to žele postići u ugodnom ambijentu i prijateljskoj atmosferi, uz profesionalnu uslugu i tretmane koji će pritom biti cjenovno vrlo privlačni i povoljni. Odgovor je Studio Figura", kažu toj kompaniji. Tvrtka je u svibnju ove godine predstavila koncept i u Švedskoj, a partnere koji bi bili spremni razvijati posao i pokrenuti salon kroz franšizu, već aktivno traži u Srbiji i Sloveniji.

Osim matičnog tržišta, poljska tvrtka za sada ima poslovnice u Grčkoj, Švedskoj, Norveškoj, Litvi, Latviji, Rusiji, Izraelu, Španjolskoj, Bugarskoj, Bjelorusiji, ali i Hrvatskoj, navodi portal Franchising.hr.Poželjni primatelji franšize Studio Figura su prije svega poduzetne žene između 30 i 65 godina koje žele otvoriti svoj studio za vježbanje, ali i koje žele biti financijski neovisne. Potencijalni primatelj franšize Studio Figura treba izdvojiti između 12.000 i 50.000 eura za pokretanje posla, što ovisi o veličini i razini opremljenosti salona, a preporuča se da to bude prostor od 50 do 100 četvornih metara. Primatelj franšize plaća i 300 eura godišnje za franšiznu naknadu i potporu koju dobiva iz sjedišta tvrtke.

Za razliku od drugih sustava, primatelj Studio Figura franšize ne mora biti profesionalac s iskustvom iz tog područja jer njihov koncept uključuje obveznu specijalističku obuku i to ne samo za primatelje franšize već i za njihovo osoblje. Na kraju svake obuke polaznici dobivaju certifikate kojima se potvrđuje da su kvalificirani za vođenje Studio Figura salona. "Mi znamo da oprema sama po sebi nije dovoljna za održivo poslovanje. Zato smo spremni svojim partnerima prenijeti svoje iskustvo i znanje kako bi koncept bio uspješan i profitabilan", kažu u tvrtki. 

Komentirajte prvi

New Report

Close