Domaći nagrađivani startup Vollo pokrenuo i suradnju s Uberom

Autor: Danijel Lijović/VL , 18. prosinac 2016. u 12:31
Kupnjom autobusne karte na Vollo platformi, Uber novim korisnicima daruje besplatnu vožnju do kolodvora do 65 kn

Koncept iskorištava prednosti korištenja različitih transportnih sredstava, a primjenjiv je u Zagrebu, Splitu, Zadru i Dubrovniku.

Zagreb Hrvatski stratup Vollo koji omogućuje bolju pretragu i povoljniju kupovinu autobusnih karata ostvario je od danas suradnju i s Uberom.

Koncept intermodalnog prijevoza koji iskorištava prednosti korištenja različitih transportnih sredstava, ujedno je bila i misao vodilja stvaranja partnerstva Ubera i Volla. O čemu se točno radi? "Ovo je prvi korak ka punom Intermodalnom prijevozu gdje će u budućnosti tehnološke platforme poput Ubera i Volloa, te autonomna vozila i autobusi poptuno promijeniti postojeći koncept posjedovanja automobila ili iskustva putovanja javnim prijevozom", kaže Marko Jukić, osnivač Vollo servisa.

U pogonu je i android aplikacija Vollo. Kupnjom autobusne karte na Vollo platformi, Uber novim korisnicima daruje besplatnu vožnju do kolodvora do 65 kn, te obrnuto; sve nove korisnike Vollo časti s do 35 kn  popusta na ukidanje booking feea prilikom prve kupnje. Osim za grad Zagreb, akcija vrijedi i za gradove Split, Zadar te Dubrovnik. 

Komentirajte prvi

New Report

Close