Adventska događanja na besplatnoj karti Zagreba

Autor: Luka Vojvodić , 04. rujan 2014. u 22:01
Na karti Zagreba bit će označene sve lokacije gdje će se održavati adventski sajmovi i božićna okupljanja

Karta je osmišljena kako bi boravak u Zagrebu učinila ugodnijim svim gostima koji još nisu u potpunosti upoznali grad.

Zagrebačka tvrtka Darrer krajem mjeseca tiska drugo izdanje svoje karte Zagreba koja će olakšati pronalazak zanimljivih lokacija u gradu za vrijeme adventa.

Podsjetimo, prvo izdanje je sadržavalo kartu grada i vodič s najpoznatijim zagrebačkim restoranima, klubovima, kafićima, kockarnicama i slastičarnicama. Ideja je prepoznata od strane Turističke zajednice i ugostitelja koji su u njoj vidjeli priliku za promociju. Karta je osmišljena kako bi boravak u Zagrebu učinila ugodnijim svim stranim i domaćim gostima koji još nisu u potpunosti upoznali grad. Nastala je prateći trendove velikih svjetskih gradova koji imaju slične karte i vodiče."Karta je nastala iz potrebe. Naime, željeli smo svojim prijateljima iz Italije pokazati sva lijepa i ugodna mjesta u Zagrebu na kojima se mogu opustiti i nešto fino pojesti. Kako nismo imali vremena stalno biti s njima potražili smo mapu Zagreba kako bi sami izabrali zanimljiva i privlačna mjesta. No, neugodno smo se iznenadili kada ništa slično nismo našli. Razočaranje je kratko trajalo, jer smo sami odlučili napraviti takvu mapu i ponuditi je najprije prijateljima, a onda i turistima", objašnjava inovator i vlasnik tvrtke Sven Darrer.

Novo izdanje označiti će sve lokacije u Zagrebu gdje će se održavati adventski događaji, bit će opisan svečani program s navedem lokacijama određenih manifestacija kao što su adventski sajmovi, mjesta božićnih okupljanja i ostalih blagdanskih događanja.Osim navedenih informacija na karti se nalaze slobodna mjesta za sve poslovne subjekte koji se žele oglašavati i predstaviti svim posjetiteljima i gostima grada Zagreba u adventskom razdoblju.Nova karta je poput prijašnjeg izdanja namijenjena stranim i domaćim turistima, moguće ju je nabaviti u svim hotelima i hostelima u Zagrebu, u informativnim centrima Turističke zajednice, na autobusnom i željezničkom kolodvoru i u taxi vozilima.Distribucija novog izdanja karte je planirana za 25. rujna 2014., nakon čega u listopadu i studenom Turistička Zajednica grada Zagreba planira turneju po vodećim svjetskim gradovima poput Londona, Singapura i Riminija, na čijim će sajmovima prezentirati i promovirati Advent u Zagrebu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close