InvestCro: II. KONFERENCIJA – Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj

Autor: Poslovni dnevnik , 22. siječanj 2019. u 13:20
Foto: Promo

U suradnji s Udrugom stranih ulagača u Hrvatskoj te ostalim partnerima projekta InvestCro: Kako do ulagača, Večernji list, Poslovni dnevnik i 24sata 18. ožujka 2019. organiziraju drugu konferenciju „InvestCro: Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj“.

Naglasak druge konferencije će biti na propuštenim prilikama odnosno planiranim investicijama koje se nisu realizirale te će se govoriti o preprekama, ali i mogućim poboljšanjima po pitanju dolaska i tretmana stranih ulagača. Poseban naglasak stavljen je na važnost objedinjavanja svega što potencijalni ulagači trebaju na jednom mjestu kroz agenciju ili neku drugu formu. Također, sudionici konferencije razgovarat će o važnosti stranih investicija za rast hrvatskog gospodarstva kroz ulaganja, ali i transfer znanja.

Prisutnima će se pozdravno obratiti i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pod čijem su visokim pokroviteljstvom organizirane sve tri konferencije u sklopu projekta „InvestCro: Kako do ulagača“.

Konferencija InvestCro: Investicijske (ne)prilike u Hrvatskoj“ održat će se 18. ožujka 2019. godine u hotelu The Westin (Kristalna dvorana) s početkom u 10 sati.

Komentirajte prvi

New Report

Close