Fininfo postao nositelj prestižne oznake Izvorno hrvatsko

Autor: Promo , 11. studeni 2019. u 11:53
Foto: Press

Fininfo – www.fininfo.hr – pridružio se visokokvalitetnim proizvodima i uslugama koje nose znak kvalitete Izvorno hrvatsko te se time pozicionirao u sami vrh kvalitete što je rezultat predanog rada i razvoja stručnog tima hrvatske tvrtke El koncept koja stoji iza ovog poznatog projekta.

Poznati portal i poslovno-financijska aplikacija Fininfo zasluženo je postao nositeljem prestižne oznake Izvorno Hrvatsko koji visokokvalitetnim proizvodima i uslugama dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora. Proizvodi i usluge koje su rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije prolaze niz zahtjevnih kontrola Centra za kvalitetu HGK kao i nezavisne stručne komisije kako bi se utvrdili svi elementi koji proizvod ili uslugu čine Izvorno hrvatskom, što ovu pouzdanu oznaku čini prepoznatom i cijenjenom u javnosti.

Pravo upotrebe znaka kvalitete Izvorno hrvatsko je potvrda kvalitete našeg rada i nastojanja da svojim partnerima osiguramo najbolju moguću uslugu, uslugu najveće kvalitete, pouzdanosti i konzistentnosti te opsega informacija upravo kada im je potrebna. Vjerujem da će priznanje utjecati na percepciju Fininfoa kao visoko vrijednog i korisnog proizvoda te ga dodatno pozicionirati na tržištu.” – pojasnio je Edin Leho, CFA, Managing Director

Ovo priznanje pokazatelj je rezultata analize komisije da Fininfo zadovoljava najvišu razinu kvalitete kojom predstavlja vrh ne samo hrvatske, nego i svjetske ponude pružatelja poslovnih i financijskih podataka, čemu svjedoči i ranije dodijeljena EUREKA oznaka za proizvod nagrađen znakom inovativnosti Europske unije.

Fininfo portal predstavljen javnosti 2012. godine jedini je portal na hrvatskom tržištu koji osigurava ažurnost i točnost svih relevantnih informacija, uz visoku kvalitetu obrade podataka, širok opseg dostupnih informacija te visokovrijedan bonitetni model potvrđen od strane većeg broja financijskih institucija. Ubrzo nakon pokretanja Fininfo je postao jedan od vodećih portala koji pružaju financijsko-poslovne informacije o poslovnim subjektima. Danas je on prema Gemius ratingu nalazi na 19. mjestu portala u Hrvatskoj, uključujući i news portale, po broju posjeta, znatno iznad ostalih konkurentskih aplikacija, što ga pozicionira kao vodeću poslovnu internetsku aplikaciju po broju stvarnih posjeta u Hrvatskoj. To je dakako jedan od bitnih pokazatelja da se Fininfo pozicionirao kao tržišni lider u kvaliteti poslovnih, financijskih i bonitetnih informacija.

Ovaj portal, prvenstveno namijenjen poslovnim korisnicima i financijskim institucijama, na jednom mjestu osigurava pristup svim relevantnim informacijama o hrvatskim poslovnim subjektima i pravnim osobama, pružajući visokovrijedne i pouzdane informacije kroz detaljan uvid i analizu u poslovanje poslovnih subjekata i pravnih osoba, bonitetnu ocjenu subjekta, preporučeni limit kreditiranja, indeks plaćanja i druge stavke kao i procjene i upravljanje rizicima za poslovanje s odabranim poslovnim subjektima. Jedna od popularnih funkcija aplikacije je razotkrivanje ključnih osoba u poduzećima i njihovih poveznica s drugim pravnim i fizičkim subjektima, kao i tzv. „fraud detection“ – detektiranje i rana identifikacija potencijalno sumnjivih poslovnih subjekata. Također ono što su mnogi korisnici Fininfoa prepoznali značajno je smanjenje njihovih troškova kroz korištenje ove aplikacije koje je došlo s optimizacijom poslovanja kroz smanjenje nenaplativih potraživanja, povećanjem produktivnosti i postavljanjem ključnih indikatora uspješnosti, tj. KPI-a. Unapređenje prodaje korištenjem Fininfoa je također lako ostvarivo s učinkovitim izborom kvalitetnih klijenata čemu može doprinijeti i napredna tražilica javnih natječaja prema ključnim riječima.

Svim navedenim značajkama Fininfoa važno je pridodati jednostavnost, preglednost, ažurnost i dostupnost podataka – što potvrđuje nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika.

Zatražite probni pristup na linku: http://bit.ly/FininfoProba

New Report

Close