Grad omogućio dodatnih pola milijuna kuna bespovratnih potpora, evo do kada se mogu iskoristiti

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2019. u 08:44
Arhivska fotografija: Duško Marušić / Pixsell

Izravni bespovratni poticaji Grada zasigurno pomažu u poslovanju

Pulskim je poduzetnicima Grad Pula osigurao dodatnih pola milijuna kuna bespovratnih potpora, nakon što su već iskoristili milijun kuna u ovoj godini za poticanje razvoja malog gospodarstva. Dodatna potpora može se iskoristiti do kraja godine, piše Glas Istre.

"Naša je dužnost i obaveza prije svega stvoriti sve pretpostavke za povoljno poduzetničko okruženje koje će motivirati poduzetnike da rade i razvijaju se u našem gradu, čime posljedično stvaraju dodatnu vrijednost za cjelokupnu zajednicu. Drago mi je što naši poduzetnici to prepoznaju te su u vrlo kratkom roku iskoristili milijunska sredstva koja smo u proračunu namijenili za ovu svrhu. Siguran sam da će znati kako najbolje iskoristiti i dodatna sredstva u iznosu od pola milijuna kuna.

Izravni bespovratni poticaji Grada zasigurno pomažu u poslovanju, no važne su i ostale aktivnosti koje kao Grad redovno provodimo, od unapređenja predškolskog i školskog sustava do ulaganja u infrastrukturu, čime se značajno unapređuje kvaliteta života. Stoga i ne čudi što je Pula danas jedan od najboljih gradova za život i poslovanje u Hrvatskoj", poručio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Komentirajte prvi

New Report

Close