Investicija od 400 milijuna kuna: Novi trgovački centar zove se Max City i zaposlit će 500 osoba

Autor: Poslovni.hr , 10. kolovoz 2018. u 09:55
Foto: Getty Images

Kamen temeljac položen je krajem srpnja prošle godine i već je tada obznanjeno da će se novi trgovački centar službeno otvoriti u četvrtak 8. studenog ove godine.

Nakon što je Glas Istre objavio tekst o početku primopredaje poslovnih prostora u sklopu novog trgovačkog centra na Stoji u Puli, javili su im se iz Uprave te firme i ukazali na nekoliko promjena koje su imali. Kako kažu, novi centar od kraja srpnja zove se Max City, a ne više Max Stoja, a tako će mu promijeniti i službeni logo.

Ono što je također zanimljivo, a što su izdvojili, jest podatak da i Cinestar do kraja tjedna ulazi u svoje poslovne prostore, a u ovom pulskom centru imat će čak tri kino dvorane.

Objekt se prostire na ukupno 71 tisuću kvadrata bruto površine, a iznajmljivat će se 30 tisuća kvadrata. Na podzemnim etažama bit će uređena parkirališta s ukupno 850 mjesta. Prema najavama, već su započela i zapošljavanja, a traže se članovi tima koji će ubuduće voditi centar.

– Dosad smo objavili dva natječaja za prijem u radni odnos ljudi koji će biti odabrani da vode novi centar. Riječ je o timu od 50-ak ljudi, dok će mnoge druge zapošljavati sami zakupci, rekao nam je tako voditelj projekta Zoran Kostić.

A prema najavama, u novom bi centru posao moglo naći ukupno 500 osoba.

Inače, kamen temeljac položen je krajem srpnja prošle godine i već je tada obznanjeno da će se novi trgovački centar službeno otvoriti u četvrtak 8. studenog ove godine. Zakazan je već i tehnički pregled objekta za 29. listopada. Riječ je o investiciji od vrtoglavih 400 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close