HT oglasio prodaju 24 nekretnine diljem Hrvatske

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. srpanj 2015. u 15:30
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Hrvatski telekom (HT) na svojim je internetskim stranicama oglasio prodaju 24 različite nekretnine iz svog portfelja.

Hrvatski telekom (HT) na svojim je internetskim stranicama oglasio prodaju 24 različite nekretnine iz svog portfelja, većinom poslovnih zgrada i prostora te građevinskog zemljišta u različitim gradovima i mjestima po Hrvatskoj.

Uz svaku oglašenu nekretninu navedena je, među ostalim, njezina lokacija, godina izgradnje, opis i stanje u kojem se nalazi, koje je za većinu tih nekretnina 'dobro i održavano', kao i mail kontakt za detalje. Cijena nije navedena ni uz jednu nekretninu.

Istaknuto je i da "HT kao vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj raspolaže s nekretninama različitih veličina i namjena – poslovnim prostorima, građevinskim zemljištima, stanovima, apartmanima… diljem naše zemlje, a kako bi optimizirao svoj portfelj nekretnina odlučio je ponuditi nekretnine za prodaju".

Na upit Hine o razlozima te prodaje, iz HT-a su u utorak kazali da procesi racionalizacije poslovanja vremenom dovode do smanjenja potreba za korištenjem pojedinih prostora.

Ne iznoseći podatke koliko ukupno nekretnina imaju u svom portfelju, kao ni cijene po kojima sada neke od njih prodaju, iz HT-ova Odjela za korporativne komunikacije kazali su i da je o "očekivanjima od te prodaje u ovom trenutku nezahvalno govoriti budući je primarni cilj dobiti uvid u zainteresiranost potencijalnih kupaca, a ovisno o interesu i evaluaciji ponuda razmatrat ćemo daljnje korake vezane uz optimizaciju portfelja nekretnina".

Nekoliko oglašenih nekretnina HT-a za prodaju nalazi se u Zagrebu, a ima ih i u Daruvaru, Varaždinu, Topuskom, Sisku, Koprivnici, Dugopolju, Puli, Rijeci, Slavonskom Brodu i u još nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close