Uspješno održan HR panel!

Autor: Objava za medije , 21. listopad 2014. u 17:36

HR panel u organizaciji tvrtki Educamix i Artis Rei uspješno je održan 16. listopada, 2104, u kongresnoj dvorani HUP-a.

HR panel u organizaciji tvrtki Educamix i Artis Rei uspješno je održan 16. listopada, 2104, u kongresnoj dvorani HUP-a.

U vrlo konstruktivnoj i živoj raspravi, kako panelista tako i sudionika HRpanela, prezentirali smo rezultate online istraživanja koje je sprovedeno u svibnju ove godine na temu KAKVO JE STANJE Ljudskih potencijala u RH?
 
Rezultati istraživanja upućuju da se HR struka u zadnjih deset godina dodatno razvila, ali i da ima prostora za poboljšanje. Prostor poboljšanja posebice se može naći na području korištenja razvojnih alata, programa angažiranosti kao i internoj komunikaciji. HR panelisti (Bučević Nela, Felkel Marija, Maltarić Dujnić Jasenka, Popović Ante i Smadilo Mihaela) konkretnim primjerima iz vlastitog iskustva pokazali su što i kako treba raditi HR da bi dao svoj doprinos rezultatima tvrtke. Ujedno panelisti okruglog stola s menadžerima (Lučić Dražen, Mršić Zvonimir, Premužak Alen i Premužak Tihomir) ukazali su na važnost inicijative i upornosti za provođenje HR praksi, a od strane HR stručnjaka.

Saznali smo mnoge zanimljivosti, čuli razne primjere iz prakse, usvojili nova znanja i vjerujem otišli s novim spoznajama u želji da stvari promijenimo na bolje.

Fotografije kao i rezultate online istraživanja možete skinuti na ovom linku.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close