Krešimir Macan postao savjetnik srpskog ministra financija

Autor: Ljubica Gatarić/VL , 22. srpanj 2013. u 19:58
Krešimir Macan savjetnik je za područje komunikacija/PIXSELL

Od prošle godine vlasnik Manjgure savjetuje člana srpske vlade.

Krešimir Macan, hrvatski stručnjak za PR i komunikaciju i vlasnik agencije Manjgura od prošle je godine angažiran i kao savjetnik srpskog ministra financija i privrede Mlađana Dinkića.

"Jako sam zadovoljan suradnjom, Srbi su otvoreni, znaju u kojim stvarima im treba pomoć, i kad shvate da nemaju neko znanje traže ga bez ikakvih ograda neovisno da li u Francuskoj, Njemačkoj ili Hrvatskoj, kaže Macan koji savjetuje Dinkića  na području komunikacija", kaže Macan.  Zamolili smo ga da prokomentira angažman Tamare Obradović Mazal i Marije Pejčinović Burić za sprsku vladu.

"Ne čudi me što je premijer Dačić kao iskusan političar angažirao savjetnice iz Hrvatske, on zna šta mu nedostaje i ide tamo gdje to može naći. Uvijek ima prostora za nove angažmane, transfer znanja i suradnju. U nekim stvarima su  Srbi bolji, u nekima su naši standardi jači. Ta su dva tržišta neizbježno povezana, i svima koji razmišljaju da li da krenu u Srbiju ili ne, mogu reći da idu bez straha. Obišao sam svojim autom zagrebačkih registracija tisuće kilometara i nigdje nisam imao nikakvih problema. Uvijek sam bio srdačno primljen bez ikakvog incidenta. Naravno treba izbjegavati neke riskantne situacije kad su važne sportske utakmice – neredi navijača se događaju svuda, pa i kod nas", kaže Macan. 

Komentirajte prvi

New Report

Close