Kevin Costner postao zaštitno lice brenda Rio Mare

Autor: Poslovni.hr , 28. svibanj 2014. u 11:01
Kevin Costner

Kevin Costner, Oscarom nagrađena hollywoodska zvijezda, poznat po mnogim glumačkim ulogama u nezaboravnim filmskim hitovima, novo je zaštitno lice Rio Mare, vodećeg brenda konzervirane tune.

Kevin Costner, Oscarom nagrađena hollywoodska zvijezda, poznat po mnogim glumačkim ulogama u nezaboravnim filmskim hitovima, novo je zaštitno lice Rio Mare, vodećeg brenda konzervirane tune.

Kao mjesto radnje u spotu odabran je mali talijanski ribarski gradić koji zbog  svojih prirodnih ljepota, čistih voda i neusporedivog krajolika, najbolje prikazuje “pravu” Italiju. Kevin Costner u spotu glumi poznatu osobu koja se doselila u svjetionik malog ribarskog sela te izaziva pravu pompu i znatiželju mještana ovog gradića.

"Nitko bolje nije mogao opisati kvalitetu naših proizvoda nego Kevin Costner. On voli Italiju i njene vrijednosti, uključujući i dobru hranu, a također se zalaže i za održivost prirodne ravnoteže, baš kao i brend Rio Mare. Više od zvijezde, on je čovjek koji najbolje prenosi našu poruku: Da bismo dobro živjeli, trebamo birati isključivo kvalitetne proizvode koji pritom nisu štetni za okoliš”, naglasili su iz brenda Rio Mare.

Zaštita morskog okoliša i društvena odgovornost za  Rio Mare su oduvijek bili imperativ. Već godinama ovaj brend radi na zaštiti eko sustava i održivosti ribolova, bori se za smanjenje krivolova, podupire održivi ribolov i upravljanje ribljim resursima, kažu iz tvrtke.  Kevin Costner dijeli istu strast prema moru i također promiče navedene vrijednosti. Već više od 20 godina aktivan je u borbi protiv zagađenja oceana, shvaćajući to kao obvezu i ulaganje u bolje sutra.

Daleko od holywoodskih reflektora, povratkom u svijet prirode, Kevin Costner u spotu ponovno otkriva  prave životne vrijednosti: zadovoljstvo zajedničkih trenutaka s drugima, ljubav prema moru i kvalitetnoj hrani.

"U mladosti sam puno radio na ribarskim brodicama kako bi uštedio sredstva kojima sam kasnije platio studij. Tijekom posljednjih 20 godina vrlo sam aktivan u borbi protiv zagađenja oceana”, izjavio je Kevin Costner. “Kada mi je ponuđeno sudjelovanje u projektu Rio Mare, odmah mi se sviđala ideja, te sam je bez razmišljanja prihvatio jer je to ideja kojom se promovira prava kvaliteta”.

Komentirajte prvi

New Report

Close