Imate li prave ljude u svojoj kompaniji

Foto: PCZ Foto: PCZ

Ljudi su jedan od najvažnijih resursa neke organizacije – oni čine ukupna znanja, vještine, sposobnosti i kreativne mogućnosti kojom raspolaže neka organizacija. Zbog toga je bitno koje ljude odabiremo za rad u vlastitoj tvrtci jer svaka osoba u radnom odnosu predstavlja samu organizaciju.

Poslovni dnevnik organizirao je stručni trening naziva "Kako odabrati prave zaposlenike za svoju kompaniju". Polaznici su stekli znanja i vještine koje će im pomoći provoditi profesionalne selekcijske postupke, a kako je bilo dok smo izvodili vježbu aktivnog slušanja možete pogledati u galeriji fotografija.

Nove termine održavanja seminar potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

O predavačici: Mr.sc.Marija Kalinić, direktorica je i vlasnica tvrtke EPPUR SI MUOVE j.d.o.o. za savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Certificirana je trenerica NLP-a. Također, članica je  SELECTIO certifikatorskog tima za dodjelu certifikata Poslodavac partner i Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Predavačica kolegija Upravljanje ljudskim potencijalima na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka. Od ukupno preko 25 godina radnog iskustva, posebno ističe rad u Sunce Koncernu d.d. Zagreb, tvrtci koja upravlja poznatim lancem hotela Bluesun, gdje je 9 godina bila na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima.

Prijavite se.

Polaznici su rekli o seminaru:

Seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja.

Tema je aktualna a sadržaj je čista petica.

Bilo je odlično, puno hvala predavačici!

Seminar je iznad očekivanja.

Puno praktičnog, bez puke teorije, svaka pohvala.

ORGANIZATOR seminara: Poslovni dnevnik/Večernji list

Za dodatne informacije i organizaciju internog treninga obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

 

Naziv Seminara: "Kako uspješno motivirati zaposlenike"

Datum održavanja seminara: 10.3.2017.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!