Podravki 11 odličja Superior Taste Award – najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu

Autor: Poslovni.hr , 25. lipanj 2019. u 17:05
Foto: Press

Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima po drugi puta dobili maksimalnu ocjenu i 3 STA zvjezdice

Podravkina riznica nagrada za kvalitetu proizvoda bogatija je za još 11 odličja Superior Taste Award, najcjenjenije nagrade u segmentu prehrane u svijetu. Ovogodišnja priznanja Superior Taste Award uručena su na svečanoj ceremoniji održanoj u Bruxellesu.

Po drugi puta, s najvišim ocjenama i 3 STA zvjezdice nagrađeni su Lino Lada Gold i Žito heljdin kruh s orasima, a znakom Superior Taste Award okitili su se i Vegeta Maestro Dimljena paprika, Vegeta Natur deltapack, Fant za špagete bolognese, Eva delikates sardina s ružmarinom i morskom soli, Bogata juha s vrganjima i heljdom, Eva delikates  sardina s crnim maslinama, Eva tuna namaz s ajvarom i Salut.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Bruxellesu, a za ovu prestižnu nagradu konkuriraju kompanije iz više od 120 zemalja svijeta. Superior Taste Award odličja dodjeljuje žiri koji čini preko 200  članova iz više od 20 zemalja. Njihovi talenti su prepoznati u Chef & Sommelier natjecanjima ili renomiranim institucijama poput Le guide Michelin or Gault & Millau.

Proces ocjenjivanja je rigorozan, a obuhvaća senzorsko ocjenjivanje uz pomoć metode slijepog kušanja proizvoda, s fokusom na intenzitet okusa samog proizvoda bez uspoređivanja s drugim proizvodima.

Podravka sa svojim proizvodima na ocjenjivanju Superior Taste Award sudjeluje kontinuirano od 2008. godine. Prvi proizvod koji je 2008. godine osvojio  Superior Taste Award je Podravka goveđi gulaš, a nakon njega i cijeli niz pojedinačnih proizvoda iz svih kategorija Podravkinog asortimana (dodaci jelima, juhe, ajvar, pasirana rajčica, Lino Lada, Dolcela pudinzi, čajevi, mesni proizvodi, brašno, kruh…).

U periodu od 2008. do 2019. Podravkini proizvodi nagrađeni su s čak 121 nagradom Superior Taste Award.

Komentirajte prvi

New Report

Close