Fortenova odgovorila na prozivke zbog najavljenih otkaza u Ledu

Autor: Poslovni.hr , 01. siječanj 2020. u 12:43
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Za uspješnu provedbu procesa transformacije i promjene poslovnih procesa, dobro informirani i uključeni zaposlenici su presudni.

Nakon što je Nezavisni sindikat poduzeća Ledo u utorak izrazio protivljenje najavljenim otkazima u tom trgovačkom društvu, oglasila se Fortenova, javlja N1.

"U ovom trenutku u Ledu su u tijeku pregovori o novom Kolektivnom ugovoru, dok je sama kompanija, u skladu sa Zakonom o radu, provela savjetovanje s Radničkim vijećem te priprema izmjene organizacije i sistematizaciju radnih mjesta, pa priopćenje sindikata možemo promatrati i u tome svjetlu.

Ledo je kompanija koja je, nakon bankrota Agrokor koncerna, uspješno prebrodila niz velikih poslovnih izazova i koja u ovom trenutku stremi ka preobrazbi u snažnu, jedinstvenu organizaciju koja će agilno i odgovorno nastaviti jačati svoje tržišne udjele. Taj proces transformacije u svim se aspektima provodi u skladu s naboljom poslovnom praksom i u skladu sa zakonom, o čemu je informirano i Radničko vijeće.

Za uspješnu provedbu procesa transformacije i promjene poslovnih procesa, dobro informirani i uključeni zaposlenici su presudni te će Uprava kao i dosad sa zaposlenicima nastaviti komunicirati direktno", odgovorila je Fortenova za N1 na priopćenje Nezavisnog sindikata poduzeća Ledo

Komentari (3)
Pogledajte sve

Renci,
svaka riječ je na mjestu,u sridu!

Fortenova ucjenjuje ovu jadnu Rvacku.
Ali to je i ocekivano s obzirom da Hrvatskom.vlada udba i karteli.
U vrijeme kada su hrvati ratovali ovi su si privatizirali cijelu drzavu. Kasnije su je za kredite prodali strancima. Novce uzeli sebi , a Hrvati, kako vidimo nemaju niti školstvo niti zdravstvo. I jis ovakvi ratni profiteri i militantna skupina veterana proglasava Hrvate socijalistima. Oni koji pod milim Bogom.nista nisu napravili, ili stvorili kakvu dodanu vrijednost, nego samo pretvorili u svoje ” privatno ” vlasnistvo i to preprodali strancima koni sada ucjenjuju ovu jadnu drzavu.
Ovo nije drzava Hrvata.

Neka napišu kolika je bila dobit Leda i Jamnice a koliko ostalih, pa neka onda napišu koje kompanije treba restrukturirati.
To što je Ledo služio kao bankomat Todoriću, a isto služi i “savjetnicima”.
Ukrali su malim dioničarima novce i sad im to nije dosta i treba guliti radnike-FUJ.
Ovdje ne govorimo o Diokiju, Đuri ovdje govorimo o firmi koja ima 300 mil dobiti.

New Report

Close