Ivana Marković nova članica Uprave Vipneta

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2016. u 13:00
Foto: Press

Od prvog veljače Ivana Marković preuzima poziciju članice Uprave Vipneta i odgovara Jiříju Dvorjančanskom, predsjedniku Uprave klastera Hrvatska i Makedonija.

Prije preuzimanja pozicije u Upravi Vipneta, Ivana Marković obnašala je funkciju Direktorice prodaje privatnim korisnicima. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom na menadžment pozicijama u visoko zahtjevnim sektorima poslovanja, Ivana će, na temeljima uspješne transformacije rezidencijalne prodaje koju je provela tijekom 2015., dodatno doprinijeti  ostvarivanju Vipnetove strategije konvergencije s još snažnijim fokusom na korisnike.

– Dolazak Ivane u Upravu će omogućiti Vipnetu da dodatno ojača poziciju najbrže rastućeg, a ujedno i vodećeg telekoma u Hrvatskoj prema zadovoljstvu korisnika. Ivana će donijeti novu energiju našem timu i dodatno ubrzati tempo prema ispunjenju predstojećih ciljeva. Vrlo sam ponosan što smo za tako zahtjevnu poziciju dobili najboljeg kandidata iz našeg internog menadžment tima te Ivani želim sve najbolje u njenoj novoj i izazovnoj ulozi – izjavio je Jiri Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Kao Direktorica prodaje privatnim korisnicima, Ivana je postigla odlične rezultate i u fiksnom i u mobilnom segmentu prodaje, upravljajući prodajnom mrežom, D2D segmentom i telefonskom prodajom. Kao članica Uprave, bit će zadužena za marketing, prodaju privatnim i poslovnim korisnicima, brand komunikaciju i službu za korisnike.

– Ponosna sam što postajem članicom Uprave najuspješnijeg izazivača na hrvatskom telekom tržištu. Zahvaljujem na pruženoj prilici i uvjerena sam da ćemo zajedničkim snagama nastaviti i ubrzati trend uspješnih rezultata iz 2015. te da ćemo i dalje donositi nove, inovativne proizvode i usluge koji će nam omogućiti da ostanemo prvi izbor korisnicima. Naše aktivnosti u velikoj će mjeri biti usmjerene i na dodatno jačanje vodeće pozicije Vipneta u području zadovoljstva korisnika – izjavila je Ivana Marković, članica Uprave Vipneta.

Po stjecanju diplome na Fakultetu ekonomije i trgovine u Italiji, Ivana je karijeru započela u FMCG industriji nakon čega počinje graditi uspješnu, petnaestogodišnju karijeru u telekom industriji.

Komentirajte prvi

New Report

Close