Ivana Lišnjić poslovna direktorica u Brigadi

Autor: Marta Duić , 22. kolovoz 2016. u 12:55
Foto: Brigada

Ivana Lišnjić je u Brigadi zadužena za odnose s klijentima, upravljanje poslovanjem i koordinaciju projekata.

Agencija Brigada, specijalizirana za projektiranje i izvedbu prodajnih i poslovnih prostora, koncepte prodaje, produkt dizajn i arhitekturu, odnedavno ima poslovnu direktoricu Ivanu Lišnjić. Nakon deset godina u account odjelima reklamnih agencija, ponajviše u Bruketa&Žinić OM, Ivana Lišnjić je u Brigadi zadužena za odnose s klijentima, upravljanje poslovanjem i koordinaciju projekata.

˝Zbog povećanja obima i količine projekata ukazala se potreba za osobom koja će se fokusirati na biznis i klijente. S obzirom na Brigadin specifičan način rada, sa specijaliziranim znanjima iz dizajna, marketinga i trgovine, do arhitekture, meni se to čini kao novi izazov i prilika za proširenje dugogodišnjeg iskustva u oglašavanju na prostornu komunikaciju brendova˝, kazala je Lišnjić.

Inače, Brigada je međunarodno nagrađivana tvrtka s klijenatima poput Croatia osiguranje, Tele2, Adris grupa, Cromaris, Booking.com, Valamar, Pliva, Avenue Mall, Offertisima, MPG, Biovega, Froddo, AutoZubak, Infinum, Nanobit, Span i drugi. Dio grupe agencija Bruketa&Žinić OM, ali  surađuju i s drugim reklamnim agencijama iz Hrvatske i regije na prostornim i prodajnim implementacijama za njihove klijente.

Komentirajte prvi

New Report

Close