Zvijezdini proizvodi prodaju se u najvećem svjetskom trgovačkom lancu kojeg tjedno posjeti 256 milijuna kupaca

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima Zvijezda delikates majoneza.

Zvijezdini proizvodi od rujna su dostupni kupcima američkog Walmarta. Riječ je o najvećem svjetskom trgovačkom lancu koji tjedno posjeti 265 milijuna kupaca. Walmart ima više od 11 tisuća trgovina u 27 država, dok je online kupnja dostupna u 10 država, a bilježi godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

Zvijezda delikates majoneza, suncokretovo ulje, ocat, Margo  i stolni margarini kupcima su dostupni i u fizičkim prodavaonicama i online, a najveći je hit među potrošačima Zvijezda delikates majoneza.

„Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police.“, istaknuo je Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Uz Zvijezdinu delikates majonezu, potrošači su odlično prihvatili i Zvijezdini margarini te namaz Margo koji se, za razliku od američkih margarina, u Zvijezdi proizvode bez hidrogeniranih masti (bez transmasti).

Zvijezda je danas prisutna na 23 različita tržišta i bilježi rast izvoznog tržišta od  20% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Ovaj rast inozemne prodaje u skladu je s pojačanom izvoznom orijentacijom kompanije čiji su poslovni planovi, kao i do sada, usmjereni na jačanje konkurentnosti na domaćem te širenju poslovnih aktivnosti na izvoznim tržištima. U narednom razdoblju Zvijezda će nastaviti s poslovnom strategijom fokusiranom na rast inozemne prodaje i iskoracima na nova izvozna tržišta.

Komentari (3)
 • Ledica
  Ledica 14:51 10.10.2018.

  Zvijezda je svjetska zvijezda.
  Samo za todexsovce je ugasla zvijezda.
  Zvijezda padalica.

 • itoldyouso
  itoldyouso 13:10 10.10.2018.

  zvijezda majoneza je vrhunski proizvod. margarini malo manje..

  nemojte samo kao Makedonci.. kupio njihovo vino jucer po 1.80 eura za pokus. po cijeni sam ga odmah svrstao u trash.

 • itoldyouso
  itoldyouso 12:35 10.10.2018.

  kako se majke ti proizvodi margarin bez hidrogeniranih masti?

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!