Zagrebačka županija gradovima i općinama dodijelila 20,2 milijuna kuna

Foto: Press Foto: Press

U tijeku su i mnogobrojni natječaj.

Zagrebačka županija gradovima i općinama sa svog područja bespovratno je dodijelila 20,2 milijuna kuna. Od spomenutog iznosa za projekte prometa i komunalne infrastrukture dodijeljeno je 10,3 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona i turističku infrastrukturu dodijeljeno 2,2 milijuna kuna. Za projekte u poljoprivredi, takozvane mjere ruralnog razvoja, dodijeljeno je 5,3 milijuna kuna. Za sufinanciranje tehničke pomoći za prijavu projekata na EU natječaje, izradu projektne dokumentacije i provedbu projekata financiranih iz fondova i programa EU dodijeljeno je 2,4 milijuna kuna.
- U tijeku su i mnogobrojni natječaji namijenjeni poduzetnicima, poljoprivrednicima, obrtnicima, i udrugama civilnog društva - rekao je župan Stjepan Kožić, istaknuvši kako su bespovratne potpore Županije ove godine dosegle rekordan iznos od 87,5 milijuna kuna.

Komentari (1)
  • VasIsusK
    VasIsusK 6:26 3.9.2018.

    'Dijele' novac svojim namjestenicima i ‘klijentima’ koji ce poslije glasati za njih. Novac koji su oteli ljudima kroz poreznu presiju.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve