Vlada traži sponzore proslave ulaska u EU

Autor: Marija Crnjak , 09. svibanj 2013. u 11:39
Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Neki besplatno nude usluge.

Vlada bi tijekom današnjeg dana na svojim stranicama trebala objaviti javni poziv tvrtkama i pojedincima koji žele sponzorirati proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju 30. lipnja, najavio je na sjednici Vlade Tomislav Saucha, predsjednik Povjerenstva za pripremu proslave te predstojnik ureda premijera.

"Radna skupina radi punom parom ali nam se javljaju tvrtke i pojedinci koji žele bez novčane naknade ponuditi svoje usluge i proizvode, stoga ćemo i službeno pozvati sve koji žele da iskoriste jedinstvenui priliku da predstave svoje autohtone proizvode, poslovna postignuća te vrsnost usluga, u svrhu promicanja prepoznatljivosti Hrvatske u EU", kazao je Saucha, ustvrdivši da je ovo prvi put da se sponzoriranje regulira temeljem Vladine odluke o javnom pozivu. 

Kako stoji u navedenoj odluci, Radna skupina nakon analize pristiglih ponuda, pridržava diskrecijsko pravo odabira prihvatljivih ponuda, polazeći od utvrđenog programa. Predsjednik Radne skupine bit će ovlašten da s odabranim gospodarskim subjektima sklopi odgovarajuće sponzoske ugovore.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Idu proslavljat valjda 5000 otkaza što slijede u spediterskim tvrtkama i još nepoznat broj u prehrambenoj industriji…

New Report

Close