U Hrvatskoj otvoren novi McDonald's, posjetitelje će privlačiti najmodernijim tehnologijama

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Posjetitelje će privlačiti najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje i priprema hrane tek nakon zaprimanja narudžbe.

McDonald's je u zagrebačkom Buzinu otvorio svoj 31. restoran u Hrvatskoj, a među prvima ga je posjetio veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, Robert W. Kohorst. 

Usklađen s novim standardima vizualnog identiteta, u McDonald'su Buzin gosti mogu uživati u nadaleko poznatim ukusnim burgerima te drugim slasnim zalogajima. Restoran sadrži McCafé kutak u kojem gosti mogu uživati u finoj 100% Arabica kavi ili kolačima, a zasigurno će vrlo brzo postati i omiljeni izbor za kvalitetan doručak. 

- Izuzetno nam je drago što Zagrepčanima možemo ponuditi još jedan McDonald’s restoran u kojem će  uz dobre zalogaje stvarati dobre uspomene, te što je otvorenje McDonald’sa Buzin još jedan pokazatelj da  uspješno nastavljamo sa svojim razvojem i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu te otvaranjem novih radnih mjesta,  izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska. 

Novootvoreni McDonald's, inače 31. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Experience of the Future čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje i priprema hrane tek nakon zaprimanja narudžbe. 

McDonald's Buzin samostojeći je restoran odmah uz Supernova centar Buzin.  Laka pristupačnost McDriveu privući će brojne goste koji traže praktičnost, a za sve one koji s nestrpljenjem očekuju dostavu u tom dijelu grada, dobra je vijest da i ona kreće za koji dan u suradnji s partnerima Glovo i PauzaGO. 

Komentari (3)
 • jorgen
  jorgen 12:21 20.11.2019.

  Prevedeno - cilj je eliminirati radnike.

 • Nex970
  Nex970 9:54 19.11.2019.

  Mek Drek

 • trader
  trader 17:08 18.11.2019.

  Pravljenje hrane tek nakon narudžbe? Pa to rade restorani već 100 godina Izgleda Mc je prošao puni krug i vraća se na početak

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve