Turistička kompanija Aminess gradi prvi hotel za zaposlenike

Autor: Poslovni.hr , 23. svibanj 2019. u 11:01
FOTO: Press

Turistička kompanija Aminess započela je s izgradnjom hotela za svoje zaposlenike u Novigradu. Hotel sa svim preduvjetima za sudjelovanje na komercijalnom tržištu bit će spreman za sezonu 2020. godine.

Lokacija novog hotela u Novigradu koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

„Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha kompanije. Stoga smo, uz benefite koje nudimo, odlučili izgraditi hotel za zaposlenike u kojem će se osjećati ugodno. Time ćemo svim zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva ponuditi još kvalitetniji smještaj s brojnim pogodnostima“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa.

Komentirajte prvi

New Report

Close